Sloučení klanu

Ve středu 12.11.2014 došlo ze strany Wargamingu k implementaci klanového systému do projektu WoWp. Bohužel firma Wargaming nedodržela, jak je jejím dobrým zvykem sliby, které presentovala na svém webu a které tam doteď visí. Vedením WG bylo rozhodnuto, že dojde k sjednocení klanů v rámci všech projektů WG, tedy momentálně se jedná o hry WoWp a WoT. Hráči kteří by chtěli hrát každou jednu z výše uvedených her pod jiným klanem mají smůlu, neboť tato možnost je v současném klanovém systému vyloučena. Na základě výše uvedených i dalších skutečností byla na čtvrtek 13.11.2014 svolána prostřednictvím fóra mimořádná schůze všech členů obou divizí našeho klanu, kde bylo jednohlasně rozhodnuto o následujících změnách:

  1. Došlo k fúzi obou klanových částí tj. 1.ČTP a 1.ČLP
  2. Klan obdržel nový název 1. Československá smíšená legie (1CSSL)
  3. Byl vypracován a aplikován nový klanový emblém
  4. Došlo k rozhodnutí, že klan bude pod jednotným velením pro oba projekty WG a časem i pro WoWS a v budoucnu povede kombinované klanové války, dle plánů WG.
  5. Bude drobně změněna grafika našich webových stránek
  6. Současná struktura Teamspeaku zůstane stejná jako dosud
  7. Pracuje se na struktuře klanů a hodností a náborů v rámci obou her tedy Wot i WoWp.

 

Team letecké části našeho klanu byl úspěšně zaregistrován do druhého ročníku Evropské komunitní ligy ovšem ještě pod starým názvem 1. ČLP, což ovšem nevadí a tak to tak i zůstane. Dne 14.11.2014 byla letecká část našeho klanu zaregistrována do klanových válek, které mají začínat v neděli 16.11.2014. Informace o novém znaku a další info naleznete na našem klanovém fóru. O dalších změnách, pokud budou uskutečněny Vás budeme včas písemnou formou informovat. Mnoho štěstí ve hře i v životě Vám drazí letci i tankisté přeje vedení klanu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>